Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Notice: Undefined offset: 0 in /home/www/eurobydleni.cz/subdomains/www_sablona_2/typograficka.php on line 207 string(49) "/home/www/eurobydleni.cz/subdomains/www_sablona_2"

Minulý rok jsme po zhlédnutí inzerátu ohledně prodeje domu v Olomouci v Hodolanech oslovili realitního poradce paní Ivanu Vlasákovou. Nemovitost se nám po prohlídce líbila a rozhodli jsme se tedy přistoupit ke koupi. Paní Vlasáková nám po celou dobu prodejního procesu a ten kdo kupoval dům moc dobře ví, že to není vždy jednoduché, byla vždy 100 % nápomocná. Musím ocenit její profesionální přístup a především její okamžité reakce na podněty z naší strany, ať už byly řešeny telefonicky či emailem. S nadhledem a klidem nám pomohla vyřešit veškeré závazky původní majitelky váznoucí na prodávané nemovitosti. Díky ní jsme ani na okamžik nepochybovali, že koupě proběhne hladce a že brzy budeme bydlet v novém. To se také vyplnilo. Od našeho prvního potkání uplynuly necelé 3 měsíce a my jsme se mohli nastěhovat. Tímto ještě jednou děkujeme za skvěle odvedenou práci a v případě potřeby se na Vás paní Vlasáková rádi kdykoliv opět obrátíme.

S přátelským pozdravem

 

Bc. Martin Bureš


Odesláno z iPhonu

Vytvořit poptávku

Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Máte otázku?